Onze dienstverlening voor mensen met beperkte mobiliteit is uniek. Wij bieden een brede keuze aan excursies, wijnproeverijen en een 100% rolstoeltoegankelijk hotel – Bij ons kunt u genieten van een vakantie zonder grenzen!

Wij bieden

Rolstoeltoegankelijke badkamer | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Ons hotel is 100% rolstoeltoegankelijk. Alle hotelkamers zijn gelegen op de begane grond en beschikken over rolstoeltoegankelijke douches. Een ruim aanbod aan hulpmiddelen staat tot uw beschikking. Alle verdiepingen in het hotel zijn per lift bereikbaar en onze transferbussen brengen u overal veilig naartoe.

Zorg | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Onze medewerkers kunnen u van alles mogelijke voorzien tijdens uw verblijf. Gekwalificeerde masseurs, fysio- en ergotherapeuten evenals verplegend personeel staan op verzoek tot uw beschikking. Het moderne ziekenhuis in Katerini beschikt over Engelssprekende artsen.

Transferbus | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

U zal niet uw hele vakantie in het hotel blijven! Wij zijn bekend met de beste rolstoeltoegankelijke bezienswaardigheden in de regio en brengen u naar de meest heerlijke wijnproeverijen. U kunt gaan paragliden en zwemmen in het ondiepe water van het hotelstrand. Onze transferbussen brengen u er heen!