De pagina die u zoekt, bestaat niet. Controleert u alstublieft de URL voor typefouten. Mocht dit niet helpen, dan bent u waarschijnlijk op een niet-functionerende link terecht gekomen.

Meld een probleem

Om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen kunt u contact opnemen met onze webmaster. Geeft u hem een korte beschrijving van het probleem.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is er nog meer?

U vindt vast en zeker nog meer interessante onderwerpen op onze website. Ga naar dit overzicht of klik op de volgende link om terug te gaan naar de homepage: Terug naar homepage

Hoofdpagina

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Gezamenlijke lunch | Hotel Villa Sevasti

Diensten

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van de heerlijke maaltijden en de uitmuntende roomservice en laat ons de excursies naar de mooiste plekjes in de regio voor u samenstellen en boeken!

Verder lezen

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen

Wijnproeverij | Hotel Villa Sevasti

Wining en Dining

Ruik de intense geuren van de Griekse keuken en proef de volle smaak van de ingrediënten, kruiden en wijn. Wij weten voor u de beste restaurants en prijswinnende wijnmakers uit de omgeving te vinden!

Verder lezen