De pagina die u zoekt, bestaat niet. Controleert u alstublieft de URL voor typefouten. Mocht dit niet helpen, dan bent u waarschijnlijk op een niet-functionerende link terecht gekomen.

Meld een probleem

Om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen kunt u contact opnemen met onze webmaster. Geeft u hem een korte beschrijving van het probleem.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is er nog meer?

U vindt vast en zeker nog meer interessante onderwerpen op onze website. Ga naar dit overzicht of klik op de volgende link om terug te gaan naar de homepage: Terug naar homepage

Hoofdpagina

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Wandelaar op de Olymp | Hotel Villa Sevasti

Sport en Gezondheid

Maak u op voor een sportieve uitdaging of ga heerlijk ontspannen in de natuurlijke zout spa – dit heeft een helende werking op uw huid. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te genieten en u goed te voelen!

Verder lezen

Zwemmen voor rolstoelgebruikers | Hotel Villa Sevasti

Bereikbaarheid

Elke gast zal bij ons een geweldige vakantie met onbegrensde mogelijkheden kunnen genieten! Zowel ons hotel als ons vervoer zijn rolstoeltoegankelijk en wij zijn voorzien van alle noodzakelijke zorg- en hulpmiddelen.

Verder lezen

Gezamenlijke lunch | Hotel Villa Sevasti

Diensten

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van de heerlijke maaltijden en de uitmuntende roomservice en laat ons de excursies naar de mooiste plekjes in de regio voor u samenstellen en boeken!

Verder lezen