De pagina die u zoekt, bestaat niet. Controleert u alstublieft de URL voor typefouten. Mocht dit niet helpen, dan bent u waarschijnlijk op een niet-functionerende link terecht gekomen.

Meld een probleem

Om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen kunt u contact opnemen met onze webmaster. Geeft u hem een korte beschrijving van het probleem.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is er nog meer?

U vindt vast en zeker nog meer interessante onderwerpen op onze website. Ga naar dit overzicht of klik op de volgende link om terug te gaan naar de homepage: Terug naar homepage

Hoofdpagina

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen

Cocktails op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Uw verblijf

Geniet van een welverdiende vakantie in ons vier sterren hotel. De gezellige hotelkamers zijn maar een klein onderdeel van wat wij u te bieden hebben: Krijg een indruk en overzicht van ons hotel, de directe omgeving, dienstverlening en meer.

Verder lezen

Kloosters van Meteroa | Hotel Villa Sevasti

Bezienswaardigheden

Ervaar de schoonheid van een van de mooiste gebieden van Griekenland. Bezoek de vele kloosters en historische bezienswaardigheden en volg de weg terug in de geschiedenis! Ontdek de beste reisbestemmingen.

Verder lezen