Hotel Villa Sevasti, gelegen in Centraal Macedonië, is met liefde ingericht en is ligt verwijderd van de grote steden en drukke toeristische plekken. Het is een plek voor rust en samenzijn, waar u optimaal kunt genieten van het schitterende, rustieke landleven. Desalniettemin valt er veel te ontdekken.

Overzicht

Gasten op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Van een royal ontbijtbuffet tot een relaxte dag op het strand van het hotel – lees meer over een vakantie in Villa Sevasti!

Verder lezen

Hotelkamer | Hotel Villa Sevasti

Onze hotelkamers zijn individueel ingericht. Het elegante interieur geeft elke kamer een eigen, uniek karakter!

Verder lezen

Alkyóna Beach | Hotel Villa Sevasti

Kom helemaal tot rust op ons hotelstrand en geniet van de heerlijkste delicatessen en cocktails.

Verder lezen

Team | Hotel Villa Sevasti

Altijd bereid en behulpzaam – het team van Villa Sevasti zal ervoor zorgen dat u niets te wensen overblijft.

Verder lezen

Een Toplocatie

70 Kilometer ten westen van de luchthaven van Thessaloniki, vindt u ons hotel Villa Sevasti, gelegen tussen de heuvels van het gebied Piera (Centraal Maceconië). Kijk uit over de azuurblauwe zee, de lange stranden van de Olympus Riviera en de Olympus, de hoogste berg van Griekenland. Deze is met haar bijna 3000 meter bijna het hele jaar door bedekt met sneeuw. Alkyóna Beach is een privéstrand alleen bestemd voor onze gasten. Het strand is gelegen naast een natuurreservaat waar talloze vogels zoals, de ijsvogel, pelikanen en flamingo’s, hun veilig heenkomen vinden. Het dorpje Sevasti is zeer nabijgelegen en het bruisende stadje Katerini op maar 14 kilometer. De omgeving van het hotel in Centraal Macedonië, biedt vele excursiemogelijkheden op het gebied van cultuur en natuur, evenals ontmoetingen met de vriendelijke bewoners van deze regio.

Zurück
Weiter
Slider

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Icon: Aanbiedingen | Hotel Villa Sevasti

Aanbiedingen

In ons hotel kunt u uw vakantie genieten tegen een bijzondere prijs. Hier vindt u de laatste aanbiedingen voor uw vakantie naar Griekenland.

Verder lezen

Kloosters van Meteroa | Hotel Villa Sevasti

Bezienswaardigheden

Ervaar de schoonheid van een van de mooiste gebieden van Griekenland. Bezoek de vele kloosters en historische bezienswaardigheden en volg de weg terug in de geschiedenis! Ontdek de beste reisbestemmingen.

Verder lezen

Wandelaar op de Olymp | Hotel Villa Sevasti

Sport en Gezondheid

Maak u op voor een sportieve uitdaging of ga heerlijk ontspannen in de natuurlijke zout spa – dit heeft een helende werking op uw huid. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te genieten en u goed te voelen!

Verder lezen