Hotel Villa Sevasti, gelegen in Centraal Macedonië, is met liefde ingericht en is ligt verwijderd van de grote steden en drukke toeristische plekken. Het is een plek voor rust en samenzijn, waar u optimaal kunt genieten van het schitterende, rustieke landleven. Desalniettemin valt er veel te ontdekken.

Overzicht

Gasten op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Van een royal ontbijtbuffet tot een relaxte dag op het strand van het hotel – lees meer over een vakantie in Villa Sevasti!

Verder lezen

Hotelkamer | Hotel Villa Sevasti

Onze hotelkamers zijn individueel ingericht. Het elegante interieur geeft elke kamer een eigen, uniek karakter!

Verder lezen

Alkyóna Beach | Hotel Villa Sevasti

Kom helemaal tot rust op ons hotelstrand en geniet van de heerlijkste delicatessen en cocktails.

Verder lezen

Team | Hotel Villa Sevasti

Altijd bereid en behulpzaam – het team van Villa Sevasti zal ervoor zorgen dat u niets te wensen overblijft.

Verder lezen

Een Toplocatie

70 Kilometer ten westen van de luchthaven van Thessaloniki, vindt u ons hotel Villa Sevasti, gelegen tussen de heuvels van het gebied Piera (Centraal Maceconië). Kijk uit over de azuurblauwe zee, de lange stranden van de Olympus Riviera en de Olympus, de hoogste berg van Griekenland. Deze is met haar bijna 3000 meter bijna het hele jaar door bedekt met sneeuw. Alkyóna Beach is een privéstrand alleen bestemd voor onze gasten. Het strand is gelegen naast een natuurreservaat waar talloze vogels zoals, de ijsvogel, pelikanen en flamingo’s, hun veilig heenkomen vinden. Het dorpje Sevasti is zeer nabijgelegen en het bruisende stadje Katerini op maar 14 kilometer. De omgeving van het hotel in Centraal Macedonië, biedt vele excursiemogelijkheden op het gebied van cultuur en natuur, evenals ontmoetingen met de vriendelijke bewoners van deze regio.

Zurück
Weiter
Slider

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Olymp meertje | Hotel Villa Sevasti

Cultuur en natuur

Luister naar de geluiden van de natuur en beleef de Griekse cultuur uit eerste hand: vriendelijke en gastvrije mensen, gezellige dorpsfeesten en vele verborgen plekken staan op u te wachten om ontdekt te worden!

Verder lezen

Icon: Aanbiedingen | Hotel Villa Sevasti

Aanbiedingen

In ons hotel kunt u uw vakantie genieten tegen een bijzondere prijs. Hier vindt u de laatste aanbiedingen voor uw vakantie naar Griekenland.

Verder lezen

Kaart | Hotel Villa Sevasti

Route

Hier vindt u een printbare versie van de routebeschrijving en tevens alle belangrijke informatie voor uw verblijf. Er kan nu niets meer misgaan!

Verder lezen