Logies

Alle 16 kamers in ons vier sterren hotel in Griekenland, bieden een zeer aangename sfeer. De kamers zijn ingericht met antieke meubels en schilderijen, die door de jaren heen door Foti, de hoteleigenaar zelf, verzameld zijn. De kamers zijn licht, rolstoeltoegankelijk en beschikken over ruime balkons met zeezicht. Satelliet TV, telefoon en Wi-Fi zijn aanwezig.

Dagelijkse leven

De eetzaal met bar en gezellige lounge ruimte is het middelpunt van ons vier sterren hotel in Griekenland. Dit is het trefpunt voor de dagelijkse activiteiten – gezamenlijk eten, gezellig samenzijn en tijd voor goede gesprekken. Geniet van een kop koffie, een glas lokale wijn of probeer eens een Tsipouro, de lokale brandy. Zeker het proberen waard!

Tijd om te ontspannen

Het adembenemende uitzicht vanaf het dakterras geeft een romantische ambiance aan deze schitterende locatie tussen de Egeïsche Zee en de Olympus – de berg van de goden. Geniet overdag van de heerlijke zon en ’s avonds van fonkelende lichtjes wanneer Thessaloniki tot leven komt. Relax en luister naar de stilte… hier bent u even helemaal weg van alle drukte en verkeer.

Etenstijd

In ons vier sterren hotel in Griekenland staat u een gevarieerde keuken en uitstekende service te wachten. Wij maken enkel gebruik van de beste regionale producten en vermijden kunstmatige toevoegingen. Geniet van de volle smaak van de lokale ingrediënten. Vlees- en/of lactose-vrije maaltijden voor vegetariërs en/of veganisten, zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Overdekt zwembad

Heerlijk genieten en plezier maken in ons verwarmde zwembad. Relaxen, van de zon genieten en een verkoelend drankje tijdens de hydro massage in de tuin, die direct toegankelijk is vanuit het zwembad. Gasten met beperkte mobiliteit kunnen gebruik maken van de elektrische lift om in en uit het zwembad te komen.

Strand En Zee

In minder dan 15 minuten met de auto bent u op het hotelstrand. Dit mini-paradijs bestaat uit een boomgaard, weiden, bomen en twee meertjes. Het is een uitstekende plek om te genieten van verschillende dieren zoals de ijsvogels, Hoopoe’s en Nutria’s. Heerlijk tot rust komen met alleen het zachte geruis van de wind, de bomen en de golven…