Geweldige excursies in de natuur, adembenemende kloosters en onvergetelijke historische bezienswaardigheden. Ontdek de cultuur en geniet van het heerlijke eten en de goede wijn in het omvangrijke gebied van Pieria. Wij zorgen ervoor dat het een vakantie wordt waar u met al uw zintuigen maximaal van kan genieten!

Overzicht

Kloosters van Meteora | Hotel Villa Sevasti

Bezoek een aantal van de meest ongelooflijke Griekse bouwwerken en begeef uzelf op reis door de rijke geschiedenis van Griekenland. Musea, historische plekken en ruïnes… Voel de enorme magie van deze historische plekjes op aarde!

Verder lezen

Spring in een Olymp meertje | Hotel Villa Sevasti

Luister naar de geluiden van de natuur en beleef de Griekse cultuur uit eerste hand: vriendelijke en gastvrije mensen, gezellige dorpsfeesten en vele verborgen plekken staan op u te wachten om ontdekt te worden!

Verder lezen

Wijnproeverij | Hotel Villa Sevasti

Ruik de intense geuren van de Griekse keuken en proef de volle smaak van de ingrediënten, kruiden en wijn. Wij weten voor u de beste restaurants en prijswinnende wijnmakers uit de omgeving te vinden!

Verder lezen

Wandelaar op de Olymp | Hotel Villa Sevasti

Maak u op voor een sportieve uitdaging of ga heerlijk ontspannen in de natuurlijke zout spa – dit heeft een helende werking op uw huid. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te genieten en u goed te voelen!

Verder lezen

Zurück
Weiter
Slider

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Zwemmen voor rolstoelgebruikers | Hotel Villa Sevasti

Bereikbaarheid

Elke gast zal bij ons een geweldige vakantie met onbegrensde mogelijkheden kunnen genieten! Zowel ons hotel als ons vervoer zijn rolstoeltoegankelijk en wij zijn voorzien van alle noodzakelijke zorg- en hulpmiddelen.

Verder lezen

Icon: Aanbiedingen | Hotel Villa Sevasti

Aanbiedingen

In ons hotel kunt u uw vakantie genieten tegen een bijzondere prijs. Hier vindt u de laatste aanbiedingen voor uw vakantie naar Griekenland.

Verder lezen

Cocktails op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Uw verblijf

Geniet van een welverdiende vakantie in ons vier sterren hotel. De gezellige hotelkamers zijn maar een klein onderdeel van wat wij u te bieden hebben: Krijg een indruk en overzicht van ons hotel, de directe omgeving, dienstverlening en meer.

Verder lezen