Geweldige excursies in de natuur, adembenemende kloosters en onvergetelijke historische bezienswaardigheden. Ontdek de cultuur en geniet van het heerlijke eten en de goede wijn in het omvangrijke gebied van Pieria. Wij zorgen ervoor dat het een vakantie wordt waar u met al uw zintuigen maximaal van kan genieten!

Overzicht

Kloosters van Meteora | Hotel Villa Sevasti

Bezoek een aantal van de meest ongelooflijke Griekse bouwwerken en begeef uzelf op reis door de rijke geschiedenis van Griekenland. Musea, historische plekken en ruïnes… Voel de enorme magie van deze historische plekjes op aarde!

Verder lezen

Spring in een Olymp meertje | Hotel Villa Sevasti

Luister naar de geluiden van de natuur en beleef de Griekse cultuur uit eerste hand: vriendelijke en gastvrije mensen, gezellige dorpsfeesten en vele verborgen plekken staan op u te wachten om ontdekt te worden!

Verder lezen

Wijnproeverij | Hotel Villa Sevasti

Ruik de intense geuren van de Griekse keuken en proef de volle smaak van de ingrediënten, kruiden en wijn. Wij weten voor u de beste restaurants en prijswinnende wijnmakers uit de omgeving te vinden!

Verder lezen

Wandelaar op de Olymp | Hotel Villa Sevasti

Maak u op voor een sportieve uitdaging of ga heerlijk ontspannen in de natuurlijke zout spa – dit heeft een helende werking op uw huid. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te genieten en u goed te voelen!

Verder lezen

Zurück
Weiter
Slider

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen

Alkyóna Beach

Strand

Heeft u even genoeg van de drukke stad en sightseeing? Kom helemaal tot rust op ons hotelstrand en geniet van de heerlijkste delicatessen en cocktails. Neem een duik in het kristalheldere zeewater.

Verder lezen

Gezamenlijke lunch | Hotel Villa Sevasti

Diensten

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van de heerlijke maaltijden en de uitmuntende roomservice en laat ons de excursies naar de mooiste plekjes in de regio voor u samenstellen en boeken!

Verder lezen