De beste manier om de cultuur van een land te leren kennen, is de landelijke omgeving te bezoeken en niet de grote steden. Hier gaat het leven in een ander tempo: de tijd gaat langzamer, de bevolking heeft haar tradities behouden en de dorpjes strijden onderling om de productie van de beste Tsipouro brandewijn.

Ontmoet en ontdek

Fauna

Ontdek de kleurrijke fauna in het nabijgelegen natuurreservaat. Observeer de dieren, zoals een aantal zeldzame vogels, in hun natuurlijke habitat. Dit is niet alleen voor de vogelkenner, maar voor iedere bezoeker een geweldige ervaring!

Leven

Begeef u tussen de lokale bevolking en u zal met open armen ontvangen worden! Of dit nu op de wekelijkse markt is of tijdens een van de traditionele dorpsfestivals met muziek en dans.

Olympus

Indrukwekkende dorpjes, groene bossen, diepe kloven en bergriviertjes. Het heldere water ziet er zo uitnodigend uit – waarom niet een plons wagen? Ongerepte natuur in volle pracht!

Oogst

Hard werken en het hoofd vrijmaken. Breng een dagje door bij de druivenoogst of help op de tabaksplantage en leer de lokale bevolking persoonlijk kennen.

Druivenoogst | Hotel Villa Sevasti

Bijzondere vakantie ervaring.

Exclusief dineren in het vrouwenklooster, waar de traditionele gerechten door de nonnen zelf worden bereid. Of leer het land en de inheemse bevolking kennen door samen in de wijngaarden te werken – zij aan zij. Dankzij onze samenwerking met de lokale bevolking, bieden wij de mogelijkheid voor bijzondere excursies.

Scheepvaart | Hotel Villa Sevasti

Groepsreizen

Wij laten u de mooiste kloosters en plekken van Griekenland zien. Onze transferbussen brengen u overal veilig naartoe. En wanneer u terugkeert bij het hotel, staat het heerlijke diner op u te wachten!

Neem contact met ons op en wij zullen u persoonlijk tal van mogelijkheden aanbieden om uw vakantie naar eigen smaak te gestalten!

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Gezamenlijke lunch | Hotel Villa Sevasti

Diensten

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van de heerlijke maaltijden en de uitmuntende roomservice en laat ons de excursies naar de mooiste plekjes in de regio voor u samenstellen en boeken!

Verder lezen

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen

Cocktails op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Uw verblijf

Geniet van een welverdiende vakantie in ons vier sterren hotel. De gezellige hotelkamers zijn maar een klein onderdeel van wat wij u te bieden hebben: Krijg een indruk en overzicht van ons hotel, de directe omgeving, dienstverlening en meer.

Verder lezen