Na een flinke dosis beweging, kan men nóg intenser genieten van een goede ontspanning! Ontdek de ongerepte natuur van Griekenland en de adembenemende uitzichten tijdens een van de vele wandelroutes in ons land. Heerlijk zwemmen in de zee als goede training voor het lichaam of ga de uitdaging aan de Olympus te beklimmen. Geniet van een ontspannend avondje vissen om daarna te smullen van uw eigen vangst in combinatie met een goed glas wijn.

Een groot aanbod aan mogelijkheden

Canyoning

Ontdek de natuur en ga een echte sportieve uitdaging aan! Wij zorgen voor de beste lokale canyoning gidsen. Voor de benodigde uitrusting wordt ter plaatse gezorgd.

Duiken

Ontdek de schoonheid van de onderwaterwereld! Ga snorkelen of duik zelfs nog wat dieper. Wij zijn bekend met de beste duik- en snorkelplekken en brengen u in contact met de meest ervaren duik- en snorkelgidsen.

Natuurlijke zout Spa

Uzelf met modder bedekken en in de zon laten drogen werkt als een natuurlijke peeling. Dit heeft een helende werking bij vele huidziekten zoals neurodermitis.

Paragliden

Vlieg als een vogel over de regio! Ervaren tandemvliegers maken het zelfs voor rolstoelgebruikers mogelijk om te paragliden. Wij kunnen alles voor u organiseren!

Vissen

Het is toegestaan te vissen vanaf ons hotelstrand. Wij bezorgen u de uitrusting en het aas. Eventuele andere benodigdheden zijn verkrijgbaar in het nabijgelegen dorpje Makrigialos.

Wandelen

Wandel door de kleurrijke omgeving en geniet van de schoonheid en de rust. Talrijke wandelroutes wachten om door u ontdekt te worden – uiteraard zullen wij u de beste adviseren!

Wandeltocht met ezels

Heb je weleens een ezel op het strand gezien? Er moet altijd een eerste keer zijn. Aai de ezels of maak een meerdaagse wandeltocht en treed in de voetstappen van Paulus de Apostel.

Welzijn

Onze medewerkers kunnen u van alles mogelijke voorzien tijdens uw verblijf. Gekwalificeerde masseurs, fysio- en ergotherapeuten evenals verplegend personeel staan op verzoek tot uw beschikking.

Zwemmen

U kunt zelfstandig gaan zwemmen of gebruik maken van de zwemtraining in ons hotelzwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Uw gastheer Foti verzorgt persoonlijk de trainingssessies.

Druivenoogst | Hotel Villa Sevasti

Bijzondere vakantie ervaring.

Exclusief dineren in het vrouwenklooster, waar de traditionele gerechten door de nonnen zelf worden bereid. Of leer het land en de inheemse bevolking kennen door samen in de wijngaarden te werken – zij aan zij. Dankzij onze samenwerking met de lokale bevolking, bieden wij de mogelijkheid voor bijzondere excursies.

Scheepvaart | Hotel Villa Sevasti

Groepsreizen

Wij laten u de mooiste kloosters en plekken van Griekenland zien. Onze transferbussen brengen u overal veilig naartoe. En wanneer u terugkeert bij het hotel, staat het heerlijke diner op u te wachten!

Neem contact met ons op en wij zullen u persoonlijk tal van mogelijkheden aanbieden om uw vakantie naar eigen smaak te gestalten!

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Alkyóna Beach

Strand

Heeft u even genoeg van de drukke stad en sightseeing? Kom helemaal tot rust op ons hotelstrand en geniet van de heerlijkste delicatessen en cocktails. Neem een duik in het kristalheldere zeewater.

Verder lezen

Gezamenlijke lunch | Hotel Villa Sevasti

Diensten

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van de heerlijke maaltijden en de uitmuntende roomservice en laat ons de excursies naar de mooiste plekjes in de regio voor u samenstellen en boeken!

Verder lezen

Kaart | Hotel Villa Sevasti

Route

Hier vindt u een printbare versie van de routebeschrijving en tevens alle belangrijke informatie voor uw verblijf. Er kan nu niets meer misgaan!

Verder lezen