De Griekse manier om van een diner te genieten wordt gekarakteriseerd door een gezellig samenzijn. Zonder haast, gewoon heerlijk genieten van elkaars gezelschap.Kruidige aroma’s in de lucht… bergkruiden en tijm… De ober serveert olijven, salades, geitenkaas, vis en vlees… een klein buffet direct aan uw eigen tafel! Wij adviseren daarbij een van de beste wijnen uit de regio. Puur genieten!

Gezond en lekker

Dineren op het Strand

Geniet van een heerlijke, volle witte wijn op het strand en luister naar het zachte geruis van de zee… Voel de lichte zeebries op uw huid en geniet van de geur van versgebakken vis op de barbecue.

Exclusieve Wijnproeverij

Proef de bekroonde wijnen van de lokale wijnboeren ter afsluiting van een kleine tour door de wijngaarden. Zie met eigen ogen hoe de wijn gemaakt wordt en geniet van een heerlijk diner.

Griekse likeuren

Probeer de lokale likeuren – zelfgemaakt en van hoge kwaliteit – en geniet van de zogenoemde Griekse “Mezzes” – dit zijn verschillende, kleine, gegrilde hapjes… Zo ontzettend lekker!

Kloosterkeuken van de nonnen

De nonnen van Efraim openen de deuren van hun klooster voor reisgroepen en bereiden op verzoek traditionele gerechten. U kunt hier genieten van een geweldige maaltijd op een zeer exclusieve locatie!

Truffeljacht

Ga mee op truffeljacht met onze expert Panagiotis Panagiotidis en zijn honden. Geniet van deze delicatesse tijdens een aansluitende kookles of gezellige picknick.

Druivenoogst | Hotel Villa Sevasti

Bijzondere vakantie ervaring.

Exclusief dineren in het vrouwenklooster, waar de traditionele gerechten door de nonnen zelf worden bereid. Of leer het land en de inheemse bevolking kennen door samen in de wijngaarden te werken – zij aan zij. Dankzij onze samenwerking met de lokale bevolking, bieden wij de mogelijkheid voor bijzondere excursies.

Scheepvaart | Hotel Villa Sevasti

Groepsreizen

Wij laten u de mooiste kloosters en plekken van Griekenland zien. Onze transferbussen brengen u overal veilig naartoe. En wanneer u terugkeert bij het hotel, staat het heerlijke diner op u te wachten!

Neem contact met ons op en wij zullen u persoonlijk tal van mogelijkheden aanbieden om uw vakantie naar eigen smaak te gestalten!

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Alkyóna Beach

Strand

Heeft u even genoeg van de drukke stad en sightseeing? Kom helemaal tot rust op ons hotelstrand en geniet van de heerlijkste delicatessen en cocktails. Neem een duik in het kristalheldere zeewater.

Verder lezen

Cocktails op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Uw verblijf

Geniet van een welverdiende vakantie in ons vier sterren hotel. De gezellige hotelkamers zijn maar een klein onderdeel van wat wij u te bieden hebben: Krijg een indruk en overzicht van ons hotel, de directe omgeving, dienstverlening en meer.

Verder lezen

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen