Geweldige excursies in de natuur, adembenemende kloosters en onvergetelijke historische bezienswaardigheden. Ontdek de cultuur en geniet van het heerlijke eten en de goede wijn in het omvangrijke gebied van Pieria. Wij zorgen ervoor dat het een vakantie wordt waar u met al uw zintuigen maximaal van kan genieten!

Overzicht

Kloosters van Meteora | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Bezoek een aantal van de meest ongelooflijke Griekse bouwwerken en begeef uzelf op reis door de rijke geschiedenis van Griekenland. Musea, historische plekken en ruïnes… Voel de enorme magie van deze historische plekjes op aarde!

Verder lezen

Meer bij de berg Olympus | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Luister naar de geluiden van de natuur en beleef de Griekse cultuur uit eerste hand: vriendelijke en gastvrije mensen, gezellige dorpsfeesten en vele verborgen plekken staan op u te wachten om ontdekt te worden!

Verder lezen

Wine cellas of Apostolos | Hotel Villa Sevasti – Wheelchair-accessible holiday in Greece

Ruik de intense geuren van de Griekse keuken en proef de volle smaak van de ingrediënten, kruiden en wijn. Wij weten voor u de beste restaurants en prijswinnende wijnmakers uit de omgeving te vinden!

Verder lezen

Going for a walk | Hotel Villa Sevasti – Wheelchair-accessible holiday in Greece

Maak u op voor een sportieve uitdaging of ga heerlijk ontspannen in de natuurlijke zout spa – dit heeft een helende werking op uw huid. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te genieten en u goed te voelen!

Verder lezen