De beste manier om de cultuur van een land te leren kennen, is de landelijke omgeving te bezoeken en niet de grote steden. Hier gaat het leven in een ander tempo: de tijd gaat langzamer, de bevolking heeft haar tradities behouden en de dorpjes strijden onderling om de productie van de beste Tsipouro brandewijn.

Bij ons zal u een unieke natuur - en cultuurvakantie in Griekenland kunnen genieten – geen eenzijdig toeristisch programma: bezoek de ongerepte natuur bij de Olympus en ontmoet de lokale bevolking op de markten en folklore festivals. Help mee bij de druivenoogst en geniet van de unieke fauna in het nabijgelegen natuurreservaat.

Wij nemen u mee naar de mooiste plekjes in onze regio en zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke cultuur- en natuurvakantie in Griekenland gaat beleven!

Ontmoet en ontdek

Cultuur en natuur: Fauna | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Ontdek de kleurrijke fauna in het nabijgelegen natuurreservaat. Observeer de dieren, zoals een aantal zeldzame vogels, in hun natuurlijke habitat. Dit is niet alleen voor de vogelkenner, maar voor iedere bezoeker een geweldige ervaring!

Cultuur en natuur: Panteleimonas | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Begeef u tussen de lokale bevolking en u zal met open armen ontvangen worden! Of dit nu op de wekelijkse markt is of tijdens een van de traditionele dorpsfestivals met muziek en dans.

Cultuur en natuur: De Olympus | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Indrukwekkende dorpjes, groene bossen, diepe kloven en bergriviertjes. Het heldere water ziet er zo uitnodigend uit – waarom niet een plons wagen? Ongerepte natuur in volle pracht!

Cultuur en natuur: Druivenoogst | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Hard werken en het hoofd vrijmaken. Breng een dagje door bij de druivenoogst of help op de tabaksplantage en leer de lokale bevolking persoonlijk kennen.