Na een flinke dosis beweging, kan men nóg intenser genieten van een goede ontspanning! Daarom bieden wij u een grote variëteit aan sportieve activiteiten en spa arrangementen aan. In ons hotel kunt u genieten van een gebalanceerde vakantie voor lichaam en geest!

Ontdek de ongerepte natuur van Griekenland en de adembenemende uitzichten tijdens een van de vele wandelroutes in ons land. Heerlijk zwemmen in de zee als goede training voor het lichaam of ga de uitdaging aan de Olympus te beklimmen. Geniet van een ontspannend avondje vissen om daarna te smullen van uw eigen vangst in combinatie met een goed glas wijn.

Op verzoek organiseren wij voor u massages en spa arrangementen. Wij bieden u tal van mogelijkheden om het maximale uit uw vakantie te halen voor lichaam en geest!

Een groot aanbod aan mogelijkheden

Sport en gezondheid: Canyoning | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Ontdek de natuur en ga een echte sportieve uitdaging aan! Wij zorgen voor de beste lokale canyoning gidsen. Voor de benodigde uitrusting wordt ter plaatse gezorgd.

Sport en gezondheid: Duiken | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Ontdek de schoonheid van de onderwaterwereld! Ga snorkelen of duik zelfs nog wat dieper. Wij zijn bekend met de beste duik- en snorkelplekken en brengen u in contact met de meest ervaren duik- en snorkelgidsen.

Sport en gezondheid: Natuurlijke zout spa | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Uzelf met modder bedekken en in de zon laten drogen werkt als een natuurlijke peeling. Dit heeft een helende werking bij vele huidziekten zoals neurodermitis.

Sport en gezondheid: Paragliden | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Vlieg als een vogel over de regio! Ervaren tandemvliegers maken het zelfs voor rolstoelgebruikers mogelijk om te paragliden. Wij kunnen alles voor u organiseren!

Sport en gezondheid: Vissen | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Het is toegestaan te vissen vanaf ons hotelstrand. Wij bezorgen u de uitrusting en het aas. Eventuele andere benodigdheden zijn verkrijgbaar in het nabijgelegen dorpje Makrigialos.

Sport en gezondheid: Wandelen | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Wandel door de kleurrijke omgeving en geniet van de schoonheid en de rust. Talrijke wandelroutes wachten om door u ontdekt te worden – uiteraard zullen wij u de beste adviseren!

Sport en gezondheid: Zwemmen | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

U kunt zelfstandig gaan zwemmen of gebruik maken van de zwemtraining in ons hotelzwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Uw gastheer Foti verzorgt persoonlijk de trainingssessies.