Kruidige aroma’s in de lucht… bergkruiden en tijm… De ober serveert olijven, salades, geitenkaas, vis en vlees… een klein buffet direct aan uw eigen tafel! Wij adviseren daarbij een van de beste wijnen uit de regio. Puur genieten!

De Griekse manier om van een diner te genieten wordt gekarakteriseerd door een gezellig samenzijn. Zonder haast, gewoon heerlijk genieten van elkaars gezelschap. Wanneer u op zoek bent naar de Griekse culinaire delicatessen, dan kunnen wij u de beste en gezelligste restaurants adviseren waar traditionele maaltijden dagelijks vers bereid worden.

Wij nemen u mee naar een exclusieve wijnproeverij en organiseren een diner voor u op het strand. Ontdek de overheerlijke Griekse keuken!

Gezond en lekker

Eten en drinken: Dineren op het strand | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Geniet van een heerlijke, volle witte wijn op het strand en luister naar het zachte geruis van de zee… Voel de lichte zeebries op uw huid en geniet van de geur van versgebakken vis op de barbecue.

Eten en drinken: Griekse likeuren | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Probeer de lokale likeuren – zelfgemaakt en van hoge kwaliteit – en geniet van de zogenoemde Griekse “Mezzes” – dit zijn verschillende, kleine, gegrilde hapjes… Zo ontzettend lekker!

Eten en drinken: Wijngaarden van Apostolos | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

Proef de bekroonde wijnen van de lokale wijnboeren ter afsluiting van een kleine tour door de wijngaarden. Zie met eigen ogen hoe de wijn gemaakt wordt en geniet van een heerlijk diner.

Eten en drinken: Kloosterkeuken van de nonnen | Hotel Villa Sevasti – Rolstoeltoegankelijk hotel in Griekenland

De nonnen van Efraim openen de deuren van hun klooster voor reisgroepen en bereiden op verzoek traditionele gerechten. U kunt hier genieten van een geweldige maaltijd op een zeer exclusieve locatie!