Veel mensen die een familielid verzorgen, gunnen zichzelf vaak niet de tijd te ontspannen. Dan is het fijn even helemaal weg te zijn van de dagelijkse zorgrituelen, om weer nieuwe kracht en energie te tanken. Wij zorgen ervoor, dat u uw welverdiende, zorgeloze vakantie kunt genieten – zomer, zon en strand samen met uw diebaren!

Icon: Verpleegster

Zorg

door gekwalificeerde
vakmensen

Icon: Rood kruis

Gezondheid

Gegarandeerde
medische verzorging

Icon: Reisbegeleiding

Reisbegeleiding

die u bij de
voordeur ophaalt

Een authentieke omgeving

Het Griekse woord sevastí betekent “gerespecteerd” en “geacht”. In ons rolstoeltoegankelijke hotel, Villa Sevasti, doen wij er dan ook alles aan, om deze naam recht aan te doen. Dit begint al bij de inrichting van de hotelkamers. De unieke kamers bieden u warmte en gezelligheid in tegenstelling tot een steriele ziekenhuissfeer. Zelfs de speciale zorgbedden vallen hier niet op.

Ons gekwalificeerd, verplegend personeel is betrouwbaar en staat voor u en uw familie klaar. U kunt eindelijk, met een goed geweten, heerlijk uitslapen, uw eigen programma samenstellen of in alle rust op het strand liggen. Alles even helemaal loslaten en de tijd nemen voor uzelf. Wij adviseren en helpen u graag uw vakantie individueel vorm te geven!

Karin Bohland, Verpleegster | Hotel Villa Sevasti

Karin Bohland

Karin Bohland is gediplomeerd verpleegster en heeft jarenlang als reisleidster voor en met mindervaliden gewerkt. In deze periode was Karin regelmatig, zoals ook nu nog, op zoek naar rolstoeltoegankelijke hotels, excursies en restaurants in heel Europa. In 2014 ontdekte zij in Villa Sevasti eindelijk dat waar ze al zo lang naar op zoek was. Karin besloot eenvoudigweg te blijven. In Villa Sevasti is niet alleen de sfeer geweldig, maar is ook aan de details gedacht. Hier heeft u echt even vakantie van uw handicap!

Offerte aanvragen

Het formulier alstublieft invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen om de details te bespreken.


Algemeen

Zorg keuzeHulpmiddelen
Contact

Toestemming voor gegevensverwerking

 

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Gezamenlijke lunch | Hotel Villa Sevasti

Diensten

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Geniet van de heerlijke maaltijden en de uitmuntende roomservice en laat ons de excursies naar de mooiste plekjes in de regio voor u samenstellen en boeken!

Verder lezen

Wijnproeverij | Hotel Villa Sevasti

Wining en Dining

Ruik de intense geuren van de Griekse keuken en proef de volle smaak van de ingrediënten, kruiden en wijn. Wij weten voor u de beste restaurants en prijswinnende wijnmakers uit de omgeving te vinden!

Verder lezen

Zwemmen voor rolstoelgebruikers | Hotel Villa Sevasti

Bereikbaarheid

Elke gast zal bij ons een geweldige vakantie met onbegrensde mogelijkheden kunnen genieten! Zowel ons hotel als ons vervoer zijn rolstoeltoegankelijk en wij zijn voorzien van alle noodzakelijke zorg- en hulpmiddelen.

Verder lezen