Veel mensen die een familielid verzorgen, gunnen zichzelf vaak niet de tijd te ontspannen. Dan is het fijn even helemaal weg te zijn van de dagelijkse zorgrituelen, om weer nieuwe kracht en energie te tanken. Wij zorgen ervoor, dat u uw welverdiende, zorgeloze vakantie kunt genieten – zomer, zon en strand samen met uw diebaren!

Icon: Verpleegster

Zorg

door gekwalificeerde
vakmensen

Icon: Rood kruis

Gezondheid

Gegarandeerde
medische verzorging

Icon: Reisbegeleiding

Reisbegeleiding

die u bij de
voordeur ophaalt

Een authentieke omgeving

Het Griekse woord sevastí betekent “gerespecteerd” en “geacht”. In ons rolstoeltoegankelijke hotel, Villa Sevasti, doen wij er dan ook alles aan, om deze naam recht aan te doen. Dit begint al bij de inrichting van de hotelkamers. De unieke kamers bieden u warmte en gezelligheid in tegenstelling tot een steriele ziekenhuissfeer. Zelfs de speciale zorgbedden vallen hier niet op.

Ons gekwalificeerd, verplegend personeel is betrouwbaar en staat voor u en uw familie klaar. U kunt eindelijk, met een goed geweten, heerlijk uitslapen, uw eigen programma samenstellen of in alle rust op het strand liggen. Alles even helemaal loslaten en de tijd nemen voor uzelf. Wij adviseren en helpen u graag uw vakantie individueel vorm te geven!

Karin Bohland, Verpleegster | Hotel Villa Sevasti

Karin Bohland

Karin Bohland is gediplomeerd verpleegster en heeft jarenlang als reisleidster voor en met mindervaliden gewerkt. In deze periode was Karin regelmatig, zoals ook nu nog, op zoek naar rolstoeltoegankelijke hotels, excursies en restaurants in heel Europa. In 2014 ontdekte zij in Villa Sevasti eindelijk dat waar ze al zo lang naar op zoek was. Karin besloot eenvoudigweg te blijven. In Villa Sevasti is niet alleen de sfeer geweldig, maar is ook aan de details gedacht. Hier heeft u echt even vakantie van uw handicap!

Offerte aanvragen

Het formulier alstublieft invullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen om de details te bespreken.


Algemeen

Zorg keuzeHulpmiddelen
Contact

Toestemming voor gegevensverwerking

 

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Olymp meertje | Hotel Villa Sevasti

Cultuur en natuur

Luister naar de geluiden van de natuur en beleef de Griekse cultuur uit eerste hand: vriendelijke en gastvrije mensen, gezellige dorpsfeesten en vele verborgen plekken staan op u te wachten om ontdekt te worden!

Verder lezen

Cocktails op het dakterras | Hotel Villa Sevasti

Uw verblijf

Geniet van een welverdiende vakantie in ons vier sterren hotel. De gezellige hotelkamers zijn maar een klein onderdeel van wat wij u te bieden hebben: Krijg een indruk en overzicht van ons hotel, de directe omgeving, dienstverlening en meer.

Verder lezen

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen

Dit zou interessant voor u kunnen zijn

Kaart | Hotel Villa Sevasti

Route

Hier vindt u een printbare versie van de routebeschrijving en tevens alle belangrijke informatie voor uw verblijf. Er kan nu niets meer misgaan!

Verder lezen

Icon: Aanbiedingen | Hotel Villa Sevasti

Aanbiedingen

In ons hotel kunt u uw vakantie genieten tegen een bijzondere prijs. Hier vindt u de laatste aanbiedingen voor uw vakantie naar Griekenland.

Verder lezen

Italiaanse kamer | Hotel Villa Sevasti

Hotelkamers

Niet één van onze 17 hotelkamers ziet er hetzelfde uit. Het interieur is door de jaren heen verzameld en geeft elke kamer haar eigen unieke karakter. Het hotel is 100% rolstoeltoegankelijk.

Verder lezen